Over ons

De mensen van Huisartsentelefonie

Garanderen u de beste service, snel, adequaat en persoonlijk.

Veel huisartsen hebben behoefte aan persoonlijk advies over telefonie systemen en de mogelijkheden van telefonische bereikbaarheid. Van een leverancier wordt verwacht dat deze altijd klaar staat, korte lijnen hanteert en snel schakelt. Het zijn de betrokken mensen van Huisartsentelefonie die hier dag in dag uit voor zorgen. Onze passie voor telefonie systemen zetten we in om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren. We willen graag kennis met u maken. Wilt u onze mensen ontmoeten?

Bart Sevenhuijsen
Adviseur Huisartsentelefonie
 Bart Sevenhuijsen  Meer informatie

Meino Kalwij
Adviseur Huisartsentelefonie
 Meino Kalwij  Meer informatie

Sander Vonk
Adviseur Huisartsentelefonie
 Sander Vonk  Meer informatie

Michel van der Werf
Adviseur Huisartsentelefonie
 Michel van der Werf  Meer informatie

Thomas Rats
Adviseur Huisartsentelefonie
 Meer informatie

Thijs Driessen
Adviseur Huisartsentelefonie
 Thijs Driessen  Meer informatie

Vacatures

Momenteel zijn we druk op zoek naar uitbreiding binnen ons team. Ben je graag in contact met mensen? Hou je van samenwerken, goed zorgen voor onze klanten in de zorg? Solliciteer dan nu direct op onze vacature voor een Medewerker Customer Care!

Bekijk vacature

Wat anderen zeggen over Huisartsentelefonie

“Zeer behulpzame jongens die alles van telefonie snappen en bovenal weten waar een huisarts behoefte aan heeft. Vriendelijk, behulpzaam en kundig. Goede bereikbaarheid van de servicedesk. Een aanrader voor elke huisartspraktijk!”

– Huisarts aan de Herengracht – Amsterdam

 

“Het systeem dat wij voorheen hadden, lag er vaak uit. Huisartsentelefonie heeft alle problemen voor ons opgelost en denkt echt mee over de bereikbaarheid. Daarnaast bleken ze ook nog eens 50% goedkoper. Ik heb dus geen seconde spijt gehad van de overstap.”

– Ben van Impelen – Apotheek Middelburg

Onze Werkwijze

Dit kunt u van ons verwachten

Adviesgesprek

Na telefonisch contact volgt er een gesprek met een van onze adviseurs. Tijdens dit gesprek worden uw wensen geïnventariseerd, bekijken wij de huidige technische situatie en geven wij een toelichting op de telefooncentrale en de mogelijkheden.  

Offerte

Bent u enthousiast? Dan ontvangt u van ons een volledige en op maat gemaakte offerte ter goedkeuring.

De details bespreken

Indien gewenst volgt er een tweede gesprek met onze adviseur om de offerte door te nemen en al uw vragen te beantwoorden. Dit kan telefonisch of ter plaatse.

Installatie telefooncentrale

Gaat u ervoor? Dan kunnen we echt aan de slag gaan! We stellen uw telefoonsysteem en alle toestellen vooraf volledig in en komen naar uw praktijk om deze te plaatsen. Na een uitgebreide uitleg kunt u het systeem direct gebruiken en bent u zonder onderbreking direct bereikbaar via Huisartsentelefonie.

Finetunen

Vroeg of laat zijn er zaken die u net even iets anders wilt inrichten dan eerder bedacht. Huisartsentelefonie is zeer flexibel en we kunnen zowel kleine als grote zaken voor u aanpassen, uitbreiden en omzetten, vrijwel altijd op afstand.

088-4555505 op werkdagen 8.00-17.00

Copyright 2023 | Privacyverklaring | Huisartsentelefonie is onderdeel van Viritel BV - KvK 55533949