Skip to content

Over ons

Welkom bij Huisartsentelefonie, een modern en innovatief bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de communicatie tussen huisartsen en patiënten.

Veel huisartsen hebben behoefte aan persoonlijk advies over telefonie systemen en de mogelijkheden van telefonische bereikbaarheid. Van een leverancier wordt verwacht dat deze altijd klaar staat, korte lijnen hanteert en goed samenwerkt. Het zijn de betrokken mensen van Huisartsentelefonie die hier dag in dag uit voor zorgen.

Onze passie voor telefonie systemen zetten we in om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren. We willen graag kennis met u maken. Wilt u onze mensen ontmoeten?

Huisartsentelefonie - Over Ons
Huisartsentelefonie - Waarom Huisartsentelefonie?

 

Waarom Huisartsentelefonie?

Bij Huisartsentelefonie geloven we dat een efficiënte en gemakkelijk toegankelijke communicatie tussen huisartsen en patiënten van cruciaal belang is voor een goede gezondheidszorg. Daarom bieden we een platform waarmee huisartsen en patiënten snel en gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren via de telefoon. 

Ons team bestaat uit ervaren en gepassioneerde professionals die zich inzetten om de beste oplossing te bieden voor zowel huisartsen als patiënten. We werken nauw samen met huisartsen om ervoor te zorgen dat ons platform aan de hoogste standaarden voldoet en de patiënten de beste zorg krijgen.

 

 

 

 


Onze missie

Onze missie is om de gezondheidszorg te verbeteren door een efficiënte communicatie tussen huisartsen en patiënten te bevorderen. We streven naar een wereld waar patiënten snel en gemakkelijk toegang hebben tot de juiste zorg en huisartsen efficiënter kunnen werken.

Bedankt voor het bezoeken van onze website en het leren kennen van ons bedrijf. We hopen dat we u kunnen helpen bij het verbeteren van de gezondheidszorg voor u en uw patiënten. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

 

 

Huisartsentelefonie - Onze missie
Bart Sevenhuijsen

Bart Sevenhuijsen

Adviseur Huisartsentelefonie

Bart kan heel enthousiast en helder uitleggen waarom Huisartsentelefonie juist in uw situatie een verbetering kan opleveren. Bart is daarom een goede gesprekspartner voor huisartsen die zich willen oriënteren op nieuwe oplossingen en daarbij een goed advies en goede uitleg waarderen. Naast de adviestaken installeert hij ook nieuwe systemen en bemant hij regelmatig de servicedesk om huisartsenpraktijken te helpen met vragen en wijzigingen.

Ook buiten Huisartsentelefonie is Bart zeer actief, met name met zijn grote passie zeilen.Meino Kalwij

Meino Kalwij

Adviseur Huisartsentelefonie

Meino is zeer goed ingevoerd op het gebied van telefonie oplossingen en dat mag ook wel met 18 jaar ervaring. Hij adviseert de huisartsenpraktijken, installeert systemen en geeft service en support aan alle klanten. Meino staat daarnaast altijd open voor nieuwe wensen en maatwerk om zo vanuit de klantvraag producten verder door te ontwikkelen. Door al deze taken te combineren is Meino een goede gesprekspartner voor huisartsen die zich heel erg willen verdiepen in de materie of hele specifieke wensen hebben.

Buiten Huisartsentelefonie is Meino druk met het opvoeden van drie belhamels en bij mooi weer zo nu en dan het rennen van een marathon.

Sander Vonk

Sander Vonk

Adviseur Huisartsentelefonie

Sander is zeer goed in het perfect afstemmen van een telefoniesysteem voor huisartsenpraktijken, de daarbij horende menu’s, routes en schema’s. Bovendien staat hij dag en nacht paraat om onze klanten te helpen. Hij adviseert de huisartsenpraktijken, installeert door het gehele land nieuwe systemen en geeft service en support aan de klanten die hij door en door kent. Door al deze taken te combineren is Sander tevens een goede gesprekspartner voor huisartsen als het gaat om de juiste inrichting van bereikbaarheid.

Bent u meer dan tevreden over Sander, dan is het goed te weten dat zijn hobby is het proeven, verzamelen en opdrinken van whisky…

Michel van der Werf

Michel van der Werf

Adviseur Huisartsentelefonie

Michel heeft veel technische kennis over telefonie en IT en noemt zichzelf trots een nerd. Gelukkig weet hij deze kennis ook goed onder woorden te brengen en met flink wat humor en geduld is hij dan ook de ideale vraagbaak voor onze klanten. Naast de service en support is Michel aanjager van interne projecten ten aanzien van digitalisering binnen onze en uw organisatie.

In zijn vrije tijd verliest hij zichzelf graag in een virtuele wereld vol mooie en bijzondere avonturen.Thomas Rats

Thomas Rats

Adviseur Huisartsentelefonie

Thomas is een energieke, creatieve geest die zijn eigenzinnigheid en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Van origine is Thomas installateur voor huisartsenpraktijken en we zijn blij zijn praktijkkennis ook een paar dagen per week in te kunnen zitten voor de service en support aan onze klanten. Als een probleem niet zo makkelijk opgelost kan worden, ziet Thomas dat als de grootste uitdaging en zal er alles aan doen daar toch voor te zorgen.

Hij combineert klassieke en sportieve kleding tot zijn eigen, altijd goed verzorgde stijl en u kunt hem daarom zomaar tegen kunnen komen in de winkelstraatjes van Utrecht.

Thijs Driessen

Thijs Driessen

Adviseur Huisartsentelefonie

We hebben overal gezocht en uiteindelijk die ene juiste gevonden … een enthousiaste en zeer klantgerichte nieuwe collega. Thijs gaat voor niks minder dan maximale tevredenheid en een lach op uw gezicht. Zijn oprechte interesse in mensen in combinatie met jarenlange ervaring in het helpen van klanten, maakt hem een perfecte gesprekspartner voor onze klanten. Thijs is dan ook diegene die regelmatig even contact zal opnemen om te polsen hoe het gaat en te kijken hoe we nog kunnen helpen.

Ook buiten het werk heeft Thijs brede en oprechte interesse. Specifiek historische muziek weet hij alles vanaf en daarom een zeer gewilde teamgenoot in elk triviant team.

Huisartsentelefonie Vacatures

 

Vacatures

Huisartsentelefonie is op zoek naar een gemotiveerde en gepassioneerde medewerkers om ons team te versterken. Als onderdeel van ons team zult u bijdragen aan het verbeteren van de communicatie tussen huisartsen en patiënten door middel van het ontwikkelen en onderhouden van ons platform.

Bent u dus graag in contact met mensen? Houdt u van samenwerken en goed zorgen voor onze klanten in de zorg? Bekijk dan nu onze vacatures!

  

 

 

 

 

"Geweldig om voor de huisarts op deze manier wat te betekenen. Wij zijn betrokken en persoonlijk. We horen van huisartsen dat we van toegevoegde waarde zijn, juist in tijden dat de huisarts onder druk staat. Een enorm voorrecht om hieraan een bijdrage te mogen leveren"

- Thijs Driessen

"Ongeveer negen jaar geleden begon ik als commercieel medewerker en installateur bij dit bedrijf. Door de jaren heen kon ik meegroeien met de organisatie en geef ik nu leiding aan mijn eigen team. Dit team is klein en daardoor is het contact direct en hebben we een grote impact op de dagelijkse gang van zaken. De diversiteit in persoonlijkheden en vaardigheden zorgt ervoor dat we elkaar mooi aanvullen."

- Sander Vonk

 
 
 

Maak nu een afspraak en ervaar zelf hoe efficiënt onze communicatie-oplossingen zijn voor u en uw patiënten!