Skip to content

Over ons

Welkom bij Huisartsentelefonie, een modern en innovatief bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de communicatie tussen huisartsen en patiënten.

Veel huisartsen hebben behoefte aan persoonlijk advies over telefonie systemen en de mogelijkheden van telefonische bereikbaarheid. Van een leverancier wordt verwacht dat deze altijd klaar staat, korte lijnen hanteert en goed samenwerkt. Het zijn de betrokken mensen van Huisartsentelefonie die hier dag in dag uit voor zorgen.

Onze passie voor telefonie systemen zetten we in om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te leveren. We willen graag kennis met u maken. Wilt u onze mensen ontmoeten?

Huisartsentelefonie - Over Ons
Huisartsentelefonie - Waarom Huisartsentelefonie?

 

Waarom Huisartsentelefonie?

Bij Huisartsentelefonie geloven we dat een efficiënte en gemakkelijk toegankelijke communicatie tussen huisartsen en patiënten van cruciaal belang is voor een goede gezondheidszorg. Daarom bieden we een platform waarmee huisartsen en patiënten snel en gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren via de telefoon. 

Ons team bestaat uit ervaren en gepassioneerde professionals die zich inzetten om de beste oplossing te bieden voor zowel huisartsen als patiënten. We werken nauw samen met huisartsen om ervoor te zorgen dat ons platform aan de hoogste standaarden voldoet en de patiënten de beste zorg krijgen.

 

 

 

 


Onze missie

Onze missie is om de gezondheidszorg te verbeteren door een efficiënte communicatie tussen huisartsen en patiënten te bevorderen. We streven naar een wereld waar patiënten snel en gemakkelijk toegang hebben tot de juiste zorg en huisartsen efficiënter kunnen werken.

Bedankt voor het bezoeken van onze website en het leren kennen van ons bedrijf. We hopen dat we u kunnen helpen bij het verbeteren van de gezondheidszorg voor u en uw patiënten. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

 

 

Huisartsentelefonie - Onze missie
Meino

Meino Kalwij

Adviseur Huisartsentelefonie

Meino is zeer goed ingevoerd op het gebied van telefonie oplossingen en dat mag ook wel met 18 jaar ervaring. Hij adviseert de huisartsenpraktijken, installeert systemen en geeft service en support aan alle klanten. Meino staat daarnaast altijd open voor nieuwe wensen en maatwerk om zo vanuit de klantvraag producten verder door te ontwikkelen. Door al deze taken te combineren is Meino een goede gesprekspartner voor huisartsen die zich heel erg willen verdiepen in de materie of hele specifieke wensen hebben.

Buiten Huisartsentelefonie is Meino druk met het opvoeden van drie belhamels en bij mooi weer zo nu en dan het rennen van een marathon.

Bart Sevenhuijsen

Bart Sevenhuijsen

Adviseur Huisartsentelefonie

Bart kan heel enthousiast en helder uitleggen waarom Huisartsentelefonie juist in uw situatie een verbetering kan opleveren. Bart is daarom een goede gesprekspartner voor huisartsen die zich willen oriënteren op nieuwe oplossingen en daarbij een goed advies en goede uitleg waarderen. Naast de adviestaken installeert hij ook nieuwe systemen en bemant hij regelmatig de servicedesk om huisartsenpraktijken te helpen met vragen en wijzigingen.

Ook buiten Huisartsentelefonie is Bart zeer actief, met name met zijn grote passie zeilen.Sander Vonk

Sander Vonk

Adviseur Huisartsentelefonie

Sander is zeer goed in het perfect afstemmen van een telefoniesysteem voor huisartsenpraktijken, de daarbij horende menu’s, routes en schema’s. Bovendien staat hij dag en nacht paraat om onze klanten te helpen. Hij adviseert de huisartsenpraktijken, installeert door het gehele land nieuwe systemen en geeft service en support aan de klanten die hij door en door kent. Door al deze taken te combineren is Sander tevens een goede gesprekspartner voor huisartsen als het gaat om de juiste inrichting van bereikbaarheid.

Bent u meer dan tevreden over Sander, dan is het goed te weten dat zijn hobby is het proeven, verzamelen en opdrinken van whisky…

Michel

Michel van der Werf

Adviseur Huisartsentelefonie

Michel heeft veel technische kennis over telefonie en IT en noemt zichzelf trots een nerd. Gelukkig weet hij deze kennis ook goed onder woorden te brengen en met flink wat humor en geduld is hij dan ook de ideale vraagbaak voor onze klanten. Naast de service en support is Michel aanjager van interne projecten ten aanzien van digitalisering binnen onze en uw organisatie.

In zijn vrije tijd verliest hij zichzelf graag in een virtuele wereld vol mooie en bijzondere avonturen.Thomas Rats

Thomas Rats

Adviseur Huisartsentelefonie

Thomas is een energieke, creatieve geest die zijn eigenzinnigheid en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Van origine is Thomas installateur voor huisartsenpraktijken en we zijn blij zijn praktijkkennis ook een paar dagen per week in te kunnen zitten voor de service en support aan onze klanten. Als een probleem niet zo makkelijk opgelost kan worden, ziet Thomas dat als de grootste uitdaging en zal er alles aan doen daar toch voor te zorgen.

Hij combineert klassieke en sportieve kleding tot zijn eigen, altijd goed verzorgde stijl en u kunt hem daarom zomaar tegen kunnen komen in de winkelstraatjes van Utrecht.

Charlie den Hertog

Charlie den Hertog

Account Manager Huisartsentelefonie

Maak kennis met Charlie, onze enthousiaste productspecialist bij Huisartsentelefonie. Bij Huisartsentelefonie geloven we in een persoonlijke aanpak en Charlie belichaamt dit volledig. Met zijn enthousiasme en kennis zal hij jou helpen bij het vinden van de juiste oplossing die perfect aansluit bij jullie behoeften. Vertrouw op Charlie als jouw betrouwbare partner in het verkennen van onze mogelijkheden. Hij is er om al jouw vragen te beantwoorden en je te adviseren, zodat jullie praktijk beter bereikbaar wordt voor haar patiënten.

In het werkende leven dus zeer servicegericht, maar in het weekeinde ontpopt hij zich tot een echte killer. Als spits van de Zondag 1 in Ouderkerk legt hij er gemiddeld elke week wel eentje in.Mohamed Ait Hammou Haddou

Mohamed Ait Hammou Haddou

Installateur Huisartsentelefonie

Mohamed cruist het hele land door om bij huisartsen apparatuur te installeren en uitleg te geven. Hij is van nature heel geïnteresseerd, enthousiast en behulpzaam. Mohamed wordt heel blij om in praktijken met mensen aan het werk te zijn en ze daar verder te helpen. Hij zet daarbij zijn technische kennis en empatisch vermogen in om van elke installatie een leuke dag te maken.

Na werk is Mohamed meestal te vinden ergens op de voetbalvelden van Amsterdam.Rick

Rick van der Schoor

Adviseur Huisartsentelefonie

Wij zijn verheugd om onze nieuwe collega, Rick, aan jullie voor te stellen. Met een passie voor klantcontact en een hart dat klopt voor de zorg, is Rick een heel mooie aanvulling op ons team. Hij is niet alleen bedreven in het afstemmen en het efficiënt laten verlopen van klantcommunicatie, maar toont ook een diepe betrokkenheid bij mensen die hulp nodig hebben. Zijn leergierigheid is aanstekelijk en zorgt ervoor dat hij altijd op zoek is naar manieren om huisartsen beter te helpen, wat een enorme meerwaarde is voor onze klanten.

Buiten zijn werkzaamheden bij Huisartsentelefonie kun je Rick vinden in de bruisende straten van Amsterdam, waar hij zijn passie voor muziek omzet in het maken en produceren ervan. Zijn creativiteit en enthousiasme voor muziek zijn ook een leuke toevoeging aan ons hechte team.Huisartsentelefonie Vacatures

 

Vacatures

Huisartsentelefonie is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde medewerkers om ons team te versterken. Als onderdeel van ons team zult u bijdragen aan het verbeteren van de communicatie tussen huisartsen en patiënten door middel van het ontwikkelen en onderhouden van ons platform.

Bent u dus graag in contact met mensen? Houdt u van samenwerken en goed zorgen voor onze klanten in de zorg? Bekijk dan nu onze vacatures!

  

 

 

 

 

   

"Ongeveer negen jaar geleden begon ik als commercieel medewerker en installateur bij dit bedrijf. Door de jaren heen kon ik meegroeien met de organisatie en geef ik nu leiding aan mijn eigen team. Dit team is klein en daardoor is het contact direct en hebben we een grote impact op de dagelijkse gang van zaken. De diversiteit in persoonlijkheden en vaardigheden zorgt ervoor dat we elkaar mooi aanvullen."

- Sander Vonk

 
 
 

Maak nu een afspraak en ervaar zelf hoe efficiënt onze communicatie-oplossingen zijn voor u en uw patiënten!