Skip to content

Integraties

Werk makkelijker en sneller

Onze software is ontwikkeld om uw systemen efficiënt te koppelen en integreren, zodat u altijd snel de juiste informatie bij de hand hebt en tijd bespaart op herhalende werkzaamheden. Onze software is geïnstalleerd op uw pc's en biedt diverse functionaliteiten waarmee we de kwaliteit en veiligheid van jullie werk verhogen, terwijl u meer tijd heeft voor andere taken.

Desktop integratie

Pas uw tempo aan op de actuele situatie met Desktop Integratie

Inzicht in wachtrij

Onze software biedt de mogelijkheid om live in beeld te zien hoeveel mensen er in de wacht staan, zodat u uw tempo op de actuele situatie kunt afstemmen.

In rustige periodes kunt u meer tijd nemen voor patiënten en in drukke periodes kunt u sneller afronden of een tweede assistente laten bijspringen. Dit is handig voor zowel assistenten als huisartsen met een telefonisch inbelspreekuur.

Inzicht in wachtrij
Click-en-bel

Nummers overtoetsen is zonde van de tijd 

Click-en-bel

Onze software biedt de mogelijkheid om telefoonnummers direct vanuit het computerscherm te bellen. Als er een telefoonnummer in beeld staat, kun je hierop klikken en de telefoon bellen naar dit nummer.

Dit scheelt tijd bij elk uitgaand telefoontje en maakt het werk leuker door het verminderen van herhalend werk zoals het overtikken van nummers. Dit kan op elke website, in Microsoft programma's zoals Outlook en Excel en rechtstreeks vanuit een groeiend aantal HIS systemen.

Direct de juiste gegevens bij de hand met Integratie

Koppeling patiëntendossier

Onze software biedt de mogelijkheid om bij binnenkomende telefoongesprekken direct het patiëntendossier in het HIS te zoeken en te openen. Dit bespaart veel onnodige tijd, waardoor patiënten sneller geholpen kunnen worden en direct in het juiste dossier kunnen werken.

Medicom was het eerste HIS waarmee we een technische koppeling hebben gerealiseerd. Lees meer over de totstandkoming van deze integratie in het artikel van Medicom.

Koppeling patiëntendossier
Aan en afmelden wachtrij

Makkelijk schakelen tussen werkzaamheden

Aan en afmelden wachtrij

Onze Huisartsen Desktop Integratie biedt de mogelijkheid om op de pc aan- en af te melden voor de wachtrij. Dit is vooral handig voor praktijken met meerdere assistentes.

Als een assistente andere werkzaamheden wil doen, kan tijdens het gesprek al met 1 druk op de knop worden afgemeld en komen er na het lopende telefoongesprek geen nieuwe telefoontjes meer binnen op dit toestel.Veelgestelde vragen over Integraties

Hoe kan Integratiesoftware mijn werk makkelijker en sneller maken?

Integratiesoftware is ontwikkeld om uw systemen efficiënt te koppelen en te integreren, waardoor u altijd snel toegang heeft tot de juiste informatie en tijd bespaart op herhalende taken. Met onze software geïnstalleerd op uw pc's kunt u de kwaliteit en veiligheid van uw werk verhogen, terwijl u meer tijd overhoudt voor andere taken.

Wat zijn de voordelen van Click-en-bel functionaliteit binnen onze software?

Onze software biedt Click-en-bel functionaliteit, waardoor u telefoonnummers direct vanuit uw computerscherm kunt bellen. Door simpelweg te klikken op een telefoonnummer bespaart u tijd bij elk uitgaand telefoongesprek en wordt herhalend werk zoals het overtikken van nummers geëlimineerd. Deze functie werkt op elke website, binnen Microsoft programma's zoals Outlook en Excel, en rechtstreeks vanuit een groeiend aantal HIS-systemen.

Hoe helpt de koppeling met het patiëntendossier mijn praktijk efficiënter te werken?

Onze software biedt de mogelijkheid om bij binnenkomende telefoongesprekken direct het patiëntendossier in het HIS (Huisartsen Informatie Systeem) te doorzoeken en te openen. Dit bespaart aanzienlijk veel tijd, waardoor patiënten sneller geholpen kunnen worden en uw team direct in het juiste dossier kan werken. Met deze koppeling kunt u efficiënter werken en de kwaliteit van zorg verbeteren.

"We waren voor onze patiënten regelmatig in gesprek en vonden dat dit niet langer kon. De overstap is vlekkeloos verlopen en sindsdien hebben we geen klachten meer ontvangen over onze bereikbaarheid. Een aanrader voor elke huisarts."

- Huisartsenpraktijk Ditvoorst, Alblasserdam

"Het team leeft zich in in de wensen van de klant. Er wordt een pakket op maat gemaakt. Luisterend oor. Goed bereikbaar. Voor alles een oplossing."

 

- Sjoerdtje Venema, Huisartsenpraktijk Muntendam

Maak nu een afspraak en ervaar hoe onze software jullie werk makkelijker en sneller kan maken!