Skip to content

Combineer met mobiel

Het is het doel van Huisartsentelefonie om huisartsenpraktijken een hogere betrouwbaarheid en meer flexibiliteit te bieden door mobiele telefonie toe te voegen aan hun bestaande vaste telefonie. 

Met onze oplossingen, zoals de praktijkmobiel en het mobiele abonnement voor artsen, kunt u gesprekken ontvangen op andere locaties of onderweg, bijvoorbeeld voor spoedgevallen. Onze oplossing biedt een extra route via de lucht, die kan worden ingezet als de vaste route via de grond onderbroken wordt. Dit geeft u een hogere betrouwbaarheid, maar daarbovenop ook meer flexibiliteit. Bovendien bieden wij één aanspreekpunt, betere bereikbaarheid, onafhankelijk van locatie of verbinding, all-in bellen, call-recording, statistieken en meer.

Huisartsentelefonie - Mobiel

Praktijkmobiel

Ideale uitwijkmogelijkheid voor de buitenlijnen

Een praktijkmobiel, zoals de naam suggereert, is een mobiele telefoon voor gebruik in de praktijk. Het is niet bedoeld voor persoonlijk gebruik, maar als back-up voor de bereikbaarheid van de gehele praktijk. De praktijkmobiel van Huisartsentelefonie kan functioneren als een exacte kopie van het hoofdtoestel, waardoor alle inkomende buitenlijnen op de praktijkmobiel binnenkomen, terwijl alle functionaliteiten en voordelen van Huisartsentelefonie behouden blijven. Het kan worden gebruikt in noodgevallen, zoals een lokale kabelbreuk of stroomstoring. Ook wordt de praktijkmobiel vaak ingezet om flexibeler te zijn en bijvoorbeeld tijdens pauzes of in de namiddag de spoedlijn te kunnen beantwoorden, ook buiten de praktijk.

  • Praktijkmobiel belt uit met het vaste praktijknummer
  • Vanaf praktijkmobiel intern bellen en doorverbinden
  • Wachtrij en aparte spoedlijn ook via praktijkmobiel
  • Call-recording, statistieken etc ook via praktijkmobiel
  • Verkort kiezen, status info ook via de praktijkmobiel
  • Onbeperkt bellen naar vast en mobiel (all-in principe)
  • Buitenlijn op mobiel aan / uit zetten: 1 druk op de knop
Mobiele telefonie voor huisartsen
Mobiele telefonie voor huisartsen

Mobiel voor huisarts

Elke huisarts heeft een mobiele telefoon met een privé of geheim nummer. Tegelijkertijd wilt u ook wel eens onderweg of op een andere locatie dan de praktijk bellen met patiënten. Door uw mobiele telefoonabonnement om te zetten naar Huisartsentelefonie, kunt u beiden combineren. De mobiele telefoon blijft uw eigen mobiele telefoon met uw eigen privé mobiele nummer om mee uit te bellen en op gebeld te worden. Op het moment dat u dit zelf wil, kunt u met één druk op de knop uw bureautoestel op de praktijk klonen naar uw mobiele telefoon – dat wil zeggen dat alle gesprekken naar uw vaste toestel, voor zolang u zelf wilt, óók worden afgeleverd op de mobiel. Denk bijvoorbeeld aan interne gesprekken met collega’s, een inbelspreekuur of de spoedlijn en intercollegiale lijn aannemen tijdens het rijden van visites. Ook kunt u zelf met het vaste telefoonnummer van de praktijk uitbellen als u onderweg patiënten wil bellen.

Veelgestelde vragen over Mobiel van Huisartsentelefonie

Hoe kan mobiele telefonie van Huisartsentelefonie helpen bij het vergroten van betrouwbaarheid en flexibiliteit voor huisartsenpraktijken?

Door mobiele telefonie toe te voegen aan het bestaande vaste telefoniesysteem, biedt Huisartsentelefonie huisartsenpraktijken een hogere betrouwbaarheid en meer flexibiliteit. Met oplossingen zoals de praktijkmobiel en het mobiele abonnement voor artsen kunnen gesprekken worden ontvangen op andere locaties of onderweg, bijvoorbeeld voor spoedgevallen. Dit zorgt voor een extra route via de lucht als de vaste route via de grond wordt onderbroken, waardoor een hogere betrouwbaarheid en meer flexibiliteit wordt geboden.

Wat is een praktijkmobiel en hoe kan deze worden gebruikt als een ideale uitwijkmogelijkheid voor de buitenlijnen van de praktijk?

Een praktijkmobiel is een mobiele telefoon bedoeld voor gebruik in de praktijk als back-up voor de bereikbaarheid. Het fungeert als een exacte kopie van het hoofdtoestel, waarbij alle inkomende buitenlijnen op de praktijkmobiel binnenkomen. Hierdoor blijven alle functionaliteiten en voordelen van Huisartsentelefonie behouden. De praktijkmobiel kan worden gebruikt in noodgevallen zoals lokale kabelbreuken of stroomstoringen, en biedt flexibiliteit door bijvoorbeeld spoedlijnen te kunnen beantwoorden buiten de praktijkuren.

Hoe kan het combineren van mobiele telefonie met het vaste praktijknummer de bereikbaarheid en flexibiliteit van huisartsen vergroten?

Door het mobiele telefoonabonnement om te zetten naar Huisartsentelefonie, kunnen huisartsen hun eigen mobiele telefoon blijven gebruiken met hun privénummer, terwijl ze ook gesprekken naar het vaste praktijknummer kunnen ontvangen en uitbellen. Met één druk op de knop kunnen gesprekken naar het vaste toestel worden doorgeschakeld naar de mobiel, waardoor huisartsen onderweg of op andere locaties kunnen communiceren met patiënten en collega's, bijvoorbeeld tijdens visites of inbelspreekuren.

"Het systeem dat wij voorheen hadden, lag er vaak uit. Huisartsentelefonie heeft alle problemen voor ons opgelost en denkt echt mee over de bereikbaarheid. Daarnaast bleken ze ook nog eens 50% goedkoper. Ik heb dus geen seconde spijt gehad van de overstap."

- Apotheek Middelburg

"We waren voor onze patiënten regelmatig in gesprek en vonden dat dit niet langer kon. De overstap is vlekkeloos verlopen en sindsdien hebben we geen klachten meer ontvangen over onze bereikbaarheid. Een aanrader voor elke huisarts."

- Huisartsenpraktijk Ditvoorst, Alblasserdam

Maak nu een afspraak en voeg mobiele flexibiliteit en betrouwbaarheid toe aan uw huisartsenpraktijk