Skip to content

Onze diensten

Hier vindt u een uitgebreid overzicht van de verschillende diensten die Huisartsentelefonie aanbiedt. We hebben alles in huis om huisartsen en andere zorgverleners te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij elke stap van het proces, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het bieden van hoogwaardige zorg aan uw patiënten.

Huisartsentelefonie - Diensten
Huisartsentelefonie - Telefonie

 

Telefonie

Huisartsentelefonie is een systeem dat huisartsen ondersteunt bij het geven van professioneel medisch advies aan patiënten via telefonisch contact. Het systeem biedt een volledig aanpasbaar keuzemenu, een unieke wachtrijfunctie, doorverbinden en intern bellen, een terugbelsysteem, een receptenlijn, mobiele koppeling, noodknop en call recording.

Het systeem ondersteunt ook het gebruik van faxen en biedt een aparte spoedlijn voor levensbedreigende situaties. Met dit systeem kunnen huisartsen meer tijd besteden aan de zorg voor hun patiënten en een betere kwaliteit van dienstverlening bieden.

 

Terugbelsysteem

Nooit meer wachten aan de telefoon en minder stress voor doktersassistentes met ons terugbelsysteem. Patiënten kunnen een terugbelafspraak maken in plaats van in de wacht te staan, wat leidt tot meer efficiëntie, hogere kwaliteit van telefoongesprekken en kostenbesparing.

Het geïntegreerde Aurora teleQ systeem biedt hoogstaande technologie en slimme algoritmes om het systeem te laten werken. Onze oplossing zorgt voor controle over inkomende communicatie en geeft inzicht in gespreksduur en redenen waarom mensen bellen.

Huisartsentelefonie - Terugbelsysteem
Huisartsentelefonie - Mobiel

Mobiel

Huisartsentelefonie biedt oplossingen om huisartsenpraktijken meer betrouwbaarheid en flexibiliteit te bieden door mobiele telefonie toe te voegen aan hun vaste telefonie. Met de praktijkmobiel kunt u gesprekken ontvangen op andere locaties of onderweg voor spoedgevallen, terwijl de functionaliteiten en voordelen van Huisartsentelefonie behouden blijven.

Met het mobiele abonnement voor artsen kunt u uw vaste praktijknummer klonen naar uw mobiele telefoon, waardoor u bereikbaar bent op zowel uw privénummer als uw praktijknummer. U kunt ook intern bellen en doorverbinden en gebruik maken van call-recording en statistieken. Huisartsentelefonie biedt diverse abonnementen met onbeperkt bellen en verschillende hoeveelheden data.


Integraties

Onze Huisartsen Desktop Integratie software is speciaal ontworpen om de systemen van huisartspraktijken te koppelen en integreren, zodat u snel toegang heeft tot de juiste informatie en tijd bespaart op herhalende werkzaamheden.

Met onze software kunt u live de wachtrij inzien en uw tempo aanpassen op de actuele situatie, telefoonnummers direct vanuit het computerscherm bellen, patiëntendossiers snel opzoeken en openen bij binnenkomende gesprekken en eenvoudig aan- en afmelden voor de wachtrij. Dit verhoogt de kwaliteit en veiligheid van uw werk en geeft u meer tijd voor andere taken.

Huisartsentelefonie - Integraties
Huisartsentelefonie - Call Recording

 

Call Recording


Huisarts Recorder biedt de mogelijkheid om als praktijkhouder, praktijkmanager of externe trainer gericht feedback te geven aan medewerkers en de kwaliteit van gesprekken te verhogen. Er is directe toegang tot opgenomen gesprekken, waardoor het mogelijk is om doorlopende training en coaching on the job te geven, groepstrainingen te organiseren en kwaliteitscontroles uit te voeren.


Carrousel

De Huisarts Carrousel biedt een eenvoudig en eerlijk systeem om onderlinge waarneming tussen huisartsen te regelen. Dit systeem verdeelt de last van afwezigheid over meerdere collega's, waardoor ad-hoc wijzigingen niet nodig zijn.

Het is op maat in te regelen en we adviseren graag over de beste oplossing voor elke huisartsengroep. Deelname aan de carrousel is niet afhankelijk van het eigen systeem van de praktijkhouder en kan helpen om beter en makkelijker samen te werken binnen de hagro, HOED of zorggroep.

Huisartsentelefonie - Carrousel
Huisartsentelefonie - Internet & E-Zorg

Internet & E-Zorg

Huisartsentelefonie biedt veilige en betrouwbare internet- en dataverbindingen voor zorgverleners en zorginstellingen. Wij adviseren, leveren en ondersteunen in deze verbindingen en zorgen ervoor dat de verbinding naadloos werkt en u zich kunt concentreren op uw werk.

Wij bieden een breed scala aan verbindingen en onderzoeken welke oplossing het meest geschikt is voor uw praktijk. Wij monitoren de verbindingen actief en bieden een pro-actieve service. Onze verbindingen zijn ook geschikt voor zorgcentra en zorggroepen en biedt gemakkelijk een veilige internetverbinding via E-Zorg aan.


Huisartsen Intelligence Project

Het Huisartsentelefonie Intelligence Project is ontworpen om de bereikbaarheid van uw huisartsenpraktijk actief te verbeteren. Door middel van geavanceerde data-analyse biedt dit project maandelijks krachtige managementrapportages met inzichten die echt nuttig zijn voor uw praktijk.

Hiermee kunt u knelpunten ontdekken en bespreken binnen uw team, initiatieven nemen en de effecten bijhouden. U krijgt ook antwoord op vragen over onder andere de wachttijden van uw patiënten, de tijden waarop de meeste telefoontjes binnenkomen, en hoe uw praktijk zich verhoudt tot anderen.

Huisartsentelefonie - Huisartsen Intelligence Project
 
 
 

Maak vandaag nog een afspraak om te ontdekken hoe Huisartsentelefonie uw praktijk kan ondersteunen.