Skip to content

Veilige en betrouwbare verbindingen met Internet & E-Zorg

De basis voor zorgeloos werken

Met onze veilige en betrouwbare internet- en dataverbindingen kunt u zorgeloos werken. Onze verbindingen zorgen ervoor dat u zonder zorgen kunt focussen op uw belangrijkste taak: goede zorg leveren. Wij adviseren, leveren en ondersteunen u in deze verbindingen, en dit alles wordt gedaan door uw vaste contactpersoon die u en uw praktijk goed kent en daardoor snel kan schakelen. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare en veilige verbinding waar u op kunt vertrouwen.

Internet & E-zorg

Advies en oplevering

De juiste keuze met de belofte dat we het werkend aansluiten

Huisartsentelefonie biedt een breed scala aan verbindingen, waaronder KPN, Ziggo, diverse glasvezelnetwerken en mobiel internet via 4G. Wij onderzoeken voor elke praktijk welke oplossing het meest geschikt is, inclusief de risico's van eventuele verstoringen en hoe hiermee om te gaan zodat u zich volledig kunt concentreren op de zorg voor uw patiënten. Ons advies en onze oplevering garanderen de juiste keuze met de belofte dat we alles werkend aansluiten.

Bij het aanvragen van een nieuwe verbinding, nemen we het gehele proces voor onze rekening en zorgen dat de verbinding werkend opgeleverd wordt. We vinden het belangrijk om het gehele plaatje in overweging te nemen, zodat de verbinding naadloos werkt en u zich volledig kunt concentreren op uw werk. Hierbij zorgen we dat alles goed gekoppeld, getest en op tijd klaar is, zodat u veilig verbonden bent.

Advies en oplevering
Monitoring en support

Monitoring en support voor E-Zorg

Uw verbinding is cruciaal, het is onze missie u verbonden te houden

Doordat we onze verbindingen actief monitoren, kunnen we direct reageren bij afwijkingen en problemen en zo een pro-actieve service bieden. Dat is nog belangrijker geworden in situaties waarbij een back-up verbinding aanwezig is, u werkt dan immers ongestoord door bij een eventuele verstoring, maar wij zullen deze wel opmerken en actie ondernemen.

Naast de monitoring, helpen we natuurlijk graag met vragen en afstemming met derden zoals uw IT of HIS leverancier om de verbindingen en koppeling op veilige en effectieve wijze te leggen. We gaan er vanuit dat u het liefst bezig bent met patiëntenzorg en zullen u daarom via een vast contactpersoon optimaal ondersteunen en helpen om onbezorgd verbonden te blijven.

Samen verbinden met internet en E-Zorg

Ook geschikt voor zorgcentra en zorggroepen

Wij bieden internetoplossingen voor gezondheidscentra waarbij de netwerken van individuele disciplines binnen het centrum gescheiden worden. Ook bouwen we gesloten netwerken voor organisaties met meerdere vestigingen, waarbij deze onderling perfect verbonden zijn met een optimale beveiliging.

Dit wordt steeds meer gevraagd door zorggroepen die een eigen, afgesloten en beveiligd netwerk willen voor onderling samenwerken en toegang tot eigen applicaties. Onze telefoniediensten zijn al jarenlang op deze manier verbonden en we denken graag mee over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Samen verbinden
E-Zorg beveiligde verbindingen

E-Zorg beveiligde verbindingen

Gemakkelijk via Huisartsentelefonie geregeld

Met Huisartsentelefonie kunt u gemakkelijk een veilige internetverbinding regelen voor uw praktijk.

Onze samenwerking met E-Zorg, het grootste beveiligde zorgnetwerk van Nederland, biedt u de zekerheid van een veilige verbinding voor uw praktijk, met de aanvulling van helder advies en de korte, persoonlijke lijnen van onze dienstverlening.

Over E-Zorg

Veilig met zorg verbonden

E-Zorg verbindt al 20 jaar zorgprofessionals met elkaar. Op een betrouwbare, efficiënte en veilige manier. E-Zorg bedient uitsluitend zorgverleners en zorginstellingen; dat betekent een 100% focus op deze groep professionals en hun communicatiebehoeftes.

Inmiddels maken bijna alle apothekers, meer dan 80 procent van de huisartsen, labs en ziekenhuizen in Nederland gebruik van een of meerdere E-Zorg diensten. In totaal gaat het om 5.000 zorglocaties en een veelvoud van zorgprofessionals. Daarmee is E-Zorg het grootste onafhankelijke zorgnetwerk van Nederland.Over E-Zorg
Altijd online, altijd doorwerken

Altijd online, altijd doorwerken

Vaste verbinding met een 4G back-up

Een moderne huisartsenpraktijk kan niet functioneren zonder een betrouwbare internetverbinding, daarom is het belangrijk altijd online te zijn. E-Zorg biedt daarom bij elke verbinding een 4G back-up, zodat u zonder onderbrekingen kunt blijven werken, zelfs als de vaste verbinding uitvalt.

Onze 4G back-up verbinding is net zo veilig als de vaste verbinding en afgesloten van het openbare internet. Als u al een goede verbinding heeft, maar nog geen back-up, neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.Project of vraag over bestaande verbinding?

Huisartsentelefonie ondersteunt u ook hierbij

We vinden het belangrijk écht verder te helpen. Naast advies over nieuwe aansluitingen, ondersteunen we dan ook graag bij bestaande E-Zorg verbindingen. Gaat u verhuizen of uitbreiden, dan geven we graag ons eerlijke en duidelijke advies en helpen we u aan de juiste aansluiting.

E-Zorg verbinding traag? De afgelopen jaren zijn mogelijkheden voor snel internet sterk toegenomen, dus het heeft zin om na verloop van de tijd eens een evaluatie te doen wat nog nodig is en wat nog mogelijk is.

Kortom, laat het weten als u vragen heeft over de E-Zorg verbinding en bij Huisartsentelefonie helpen we u graag verder.

Project of vraag over bestaande verbinding?

Veelgestelde vragen over Internet & E-zorg

Waarom zijn veilige en betrouwbare verbindingen met Internet & E-Zorg belangrijk voor mijn praktijk?

Veilige en betrouwbare internet- en dataverbindingen zijn essentieel voor zorgeloos werken in uw praktijk. Onze verbindingen zorgen ervoor dat u zich zonder zorgen kunt concentreren op uw belangrijkste taak: goede zorg leveren. Met advies, levering en ondersteuning van onze kant, en met uw vaste contactpersoon die u en uw praktijk goed kent, kunt u vertrouwen op een betrouwbare en veilige verbinding.

Hoe helpt monitoring en support voor E-Zorg bij het behouden van een continue verbinding voor mijn praktijk?

Door onze verbindingen actief te monitoren, kunnen we direct reageren bij afwijkingen en problemen, en zo een proactieve service bieden. Dit is vooral belangrijk bij situaties waarbij een back-up verbinding aanwezig is. We zorgen ervoor dat eventuele verstoringen worden opgemerkt en aangepakt, terwijl u ongestoord kunt blijven werken. Daarnaast bieden we ondersteuning bij vragen en afstemming met derden, zoals uw IT- of HIS-leverancier, om ervoor te zorgen dat de verbindingen veilig en effectief zijn.

Welke voordelen biedt E-Zorg beveiligde verbindingen voor mijn praktijk?

Via Huisartsentelefonie kunt u gemakkelijk een veilige internetverbinding regelen voor uw praktijk met behulp van E-Zorg, het grootste beveiligde zorgnetwerk van Nederland. Deze samenwerking biedt de zekerheid van een veilige verbinding, ondersteund door helder advies en persoonlijke dienstverlening. Met een vaste verbinding en een 4G back-up van E-Zorg blijft u altijd online en kunt u zonder onderbrekingen blijven werken, zelfs bij eventuele uitval van de vaste verbinding.

Hoe werkt het?

Dit kunt u van ons verwachten

Adviesgesprek

Na telefonisch contact volgt er een gesprek met één van onze adviseurs. Tijdens dit gesprek worden uw wensen geïnventariseerd, bekijken wij de huidige technische situatie en geven wij een toelichting op de internet verbinding en de mogelijkheden.

Offerte

Bent u enthousiast? Dan ontvangt u van ons een volledige en op maat gemaakte offerte ter goedkeuring.

De details bespreken

Indien gewenst volgt er een tweede gesprek met onze adviseur om de offerte door te nemen en al uw vragen te beantwoorden. Dit kan telefonisch of ter plaatse.

Installatie internet verbinding

Gaat u ervoor? Dan kunnen we echt aan de slag gaan! We verbinden uw locatie en sluiten de benodigde apparatuur voor u aan binnen uw netwerk. Na een uitgebreide test kunt u de verbinding direct gebruiken en helpen we u met afkoppelen van eventuele oude verbindingen.

Doorlopende ondersteuning

Wanneer er zaken in uw netwerk veranderen, passen wij de instellingen van de verbinding hierop aan. Huisartsentelefonie is zeer flexibel en we kunnen zowel kleine als grote zaken voor u aanpassen, uitbreiden en omzetten, vrijwel altijd op afstand. Ook voor andere verzoeken rondom uw verbinding kunt u altijd bij ons terecht.

 

"Zeer behulpzame jongens die alles van telefonie snappen en bovenal weten waar een huisarts behoefte aan heeft. Vriendelijk, behulpzaam en kundig. Goede bereikbaarheid van de servicedesk. Een aanrader voor elke huisartspraktijk!"

- Huisartsenpraktijk De Moriaen, Strijen

"Het systeem dat wij voorheen hadden, lag er vaak uit. Huisartsentelefonie heeft alle problemen voor ons opgelost en denkt echt mee over de bereikbaarheid. Daarnaast bleken ze ook nog eens 50% goedkoper. Ik heb dus geen seconde spijt gehad van de overstap."

- Apotheek Middelburg

Geniet van veilige en betrouwbare internet- en dataverbindingen die zorgen voor zorgeloos werken.