Skip to content

Huisarts Recorder

Verbeter kwaliteit en effectiviteit

Met Huisarts Recorder verbetert u de kwaliteit en effectiviteit van uw praktijk. Door gesprekken op te nemen met ons bewezen veilige en betrouwbare systeem, kunt u gericht werken aan verbeterpunten. Of het nu gaat om persoonlijke groei of training, of kwaliteitsbewaking, Huisarts Recorder biedt de juiste oplossing. Onze experts adviseren u graag over de juiste variant voor uw praktijk en bieden een kant-en-klare oplossing.

Huisarts recorder

Huisarts Recorder Trainer

Huisarts Recorder

Train en coach medewerkers en verhoog de kwaliteit

Met Huisarts Recorder train je en coach je jouw medewerkers om de kwaliteit van hun gesprekken te verhogen. Dankzij de directe toegang tot opgenomen gesprekken kun je als praktijkhouder, praktijkmanager of externe trainer gericht feedback geven en de prestaties van jouw medewerkers verbeteren en voor individuele medewerkers die ook toegang hebben tot hun eigen opgenomen gesprekken, kan dit een geweldige tool zijn om hun persoonlijke effectiviteit te verhogen.

Hier bovenop biedt de Huisarts Recorder versie de mogelijkheid:

  • Doorlopende training en coaching on the job.
  • Groepstraining van bijvoorbeeld alle assistentes.
  • Kwaliteitscontrole.

Het is op elk moment mogelijk Huisarts Recorder te activeren, deactiveren of te wisselen tussen de twee verschillende varianten.

"Het is ideaal om door call recording gesprekken terug te kunnen luisteren en de assistenten triage technisch dingen uit te kunnen leggen. Het contact met de mannen van Huisartsentelefonie loopt ook altijd super fijn als ik een vraag heb."

- Huisartsenpraktijk Demirkiran

"Zeer behulpzame jongens die alles van telefonie snappen en bovenal weten waar een huisarts behoefte aan heeft. Vriendelijk, behulpzaam en kundig. Goede bereikbaarheid van de servicedesk. Een aanrader voor elke huisartspraktijk!"

- Huisartsenpraktijk De Moriaen

Verbeter nu de kwaliteit van uw praktijk met Huisarts Recorder - Maak direct een afspraak!