Internet en verbindingen

Veilige en betrouwbare verbindingen

De basis voor zorgeloos werken

Naast spraakverbindingen leveren we ook internet en dataverbindingen voor huisartsenpraktijken. Om ongestoord op goede zorg te kunnen focussen is een betrouwbare en beveiligde internetverbinding cruciaal. We adviseren, leveren en ondersteunen hierin, dit alles door uw vaste contactpersoon die u en uw praktijk door en door kent en daardoor snel kan schakelen.

Advies en oplevering

De juiste keuze met de belofte dat we het werkend aansluiten

Huisartsentelefonie biedt alle mogelijke verbindingen, waaronder KPN en Ziggo, vele glasvezelnetwerken en ook mobiel internet via 4G. Openbaar internet of een VZVZ approved, goed beheerd zorgnetwerk (GZN). We onderzoeken voor elke praktijk wat de beste oplossing is, welke risico’s er zijn bij verstoring en wat daarmee te doen, zodat u optimaal verbonden bent en kunt focussen op de zorg voor uw patiënt.

 

Bij de aanvraag van een nieuwe verbinding nemen we het gehele traject uit handen en zorgen dat deze werkend wordt opgeleverd. Daarbij vinden we het belangrijk het totale plaatje te overzien, voor u moet het gewoon werken, maar daarbij moeten zaken wel aan elkaar gekoppeld worden, goed getest en tijdig klaar zijn, zodat u gewoon uw werk kunt doen en veilig verbonden bent.

 

Monitoring en support

Uw verbinding is cruciaal, het is onze missie u verbonden te houden

Doordat we onze verbindingen actief monitoren, kunnen we direct reageren bij afwijkingen en problemen en zo een pro-actieve service bieden. Dat is nog belangrijker geworden in situaties waarbij een back-up verbinding aanwezig is, u werkt dan immers ongestoord door bij een eventuele verstoring, maar wij zullen deze wel opmerken en actie ondernemen.
 
Naast de monitoring, helpen we natuurlijk graag met vragen en afstemming met derden zoals uw IT of HIS leverancier om de verbindingen en koppeling op veilige en effectieve wijze te leggen. We gaan er vanuit dat u het liefst bezig bent met patientenzorg en zullen u daarom via een vast contactpersoon optimaal ondersteunen en helpen om onbezorgd verbonden te blijven.
 
Meer informatie

Samen verbinden

Ook geschikt voor zorgcentra en zorggroepen

Voor gezondheidscentra bieden we internetoplossingen waarbij de netwerken van individuele disciplines binnen het centrum gescheiden worden.
Voor organisaties met meerdere vestigingen bouwen we gesloten netwerken waarbij men onderling perfect verbonden is met een optimale beveiligingsschil naar buiten toe. Datzelfde wordt steeds meer gevraagd door actieve zorggroepen. Een eigen, afgesloten en beveiligd netwerk om onderling samen te werken en eigen applicaties te kunnen benaderen maar waar mensen vanaf het internet uiteraard niet bij moeten kunnen.
Huisartsentelefonie heeft hier veel ervaring mee, mede doordat onze telefoniediensten al jarenlang op deze wijze verbonden zijn en we denken graag vrijblijvend en constructief mee als dit bij u speelt.

088-4555505 op werkdagen 8.00-17.00

Copyright 2023 | Privacyverklaring | Huisartsentelefonie is onderdeel van Viritel BV - KvK 55533949