Huisartsen Desktop Integratie

Huisartsen Desktop Integratie

Werk makkelijker en sneller

Naast kwaliteit en veiligheid, houden we erg van efficiënt werken. Daarom hebben we software ontwikkeld voor koppeling en integratie met jullie systemen. Zo heb je altijd snel de juiste informatie bij de hand en bespaar je tijd op herhalende werkzaamheden. De software wordt door ons op jullie pc geïnstalleerd en biedt diverse functionaliteiten.

Inzicht in wachtrij

Pas je tempo aan op de actuele situatie

Zie live in het beeldscherm hoeveel mensen er in de wacht staan. Het geeft de mogelijkheid je tempo op de actuele situatie af te stemmen. In een rustige situatie kan waar nodig iets meer tijd voor een patiënt worden genomen, waar je bij drukte juist wat sneller kunt afronden of een tweede assistente kunt laten bijspringen. Handig voor zowel de assistente als de huisarts met telefonisch inbelspreekuur.

Click-en-bel

Nummers overtoetsen is zonde van je tijd

Bel een telefoonnummer vanuit het computerscherm. Staat ergens een telefoonnummer in beeld, dan kun je hierop klikken en de telefoon hiernaar laten bellen. Dit scheelt bij elk uitgaand telefoontje een paar seconden tijd. Op de lange termijn is het tijd die aan iets anders kan worden besteed, maar laten we eerlijk zijn, het overtikken van een nummer is ook gewoon suf werk en het werk wordt leuker als je dat niet hoeft te doen. Bovendien click-en-bel fouten bij het intoetsen. Aanklikken van nummers kan op elke website, in alle Microsoft programma’s zoals Outlook en Excel en rechtstreeks vanuit een groeiend aantal HIS systemen. Benieuwd of je ook al rechtstreeks vanuit jouw HIS kan bellen?

Koppeling patientendossier

Direct de juiste gegevens bij de hand

Bij een binnenkomend telefoongesprek wordt op basis van nummerherkenning direct het patientendossier in het HIS gezocht en geopend. Dit scheelt veel onnodige tijd, waardoor de patiënt sneller kan worden geholpen en direct in het juiste dossier kan worden gewerkt. Deze koppeling is afhankelijk van de HIS leverancier, momenteel werkend met Medicom en in ontwikkeling voor twee andere pakketten. Weten wat dit voor jou kan betekenen, neem dan direct contact met ons op voor persoonlijk advies.

Aan en afmelden wachtrij

Makkelijk schakelen tussen werkzaamheden

Via Huisartsen Desktop Integratie kun je op de pc aan- en afmelden voor de wachtrij. Dit wordt met name veel gebruikt bij praktijken met meerdere assistentes. Als één van de assistentes andere werkzaamheden wil gaan doen, kan tijdens het gesprek al met 1 druk op de knop worden afgemeld en komen er na het lopende telefoongesprek geen nieuwe telefoontjes meer binnen op dit toestel.

088-4555505 op werkdagen 8.00-17.00

Copyright 2023 | Privacyverklaring | Huisartsentelefonie is onderdeel van Viritel BV - KvK 55533949