E-Zorg

E-zorg beveiligde verbindingen

Gemakkelijk via Huisartsentelefonie geregeld

Huisartsen zijn in veel gevallen verplicht een veilige internetverbinding te gebruiken. Om dit voor u nog gemakkelijker te maken, zijn wij een samenwerking aangegaan met E-Zorg. E-Zorg is het grootste beveiligde zorgnetwerk van Nederland en nu dus ook gewoon verkrijgbaar bij Huisartsentelefonie. Het grootste beveiligde zorgnetwerk, in combinatie met helder advies en de korte, persoonlijke lijnen van Huisartsentelefonie.

Over E-Zorg

Veilig met zorg verbonden

E-Zorg verbindt al 15 jaar zorgprofessionals met elkaar. Op een betrouwbare, efficiënte en veilige manier.

E-Zorg bedient uitsluitend zorgverleners en zorginstellingen; dat betekent een 100% focus op deze groep professionals en hun communicatiebehoeftes. Inmiddels maken bijna alle apothekers, meer dan 80 procent van de huisartsen, labs en ziekenhuizen in Nederland gebruik van een of meerdere E-Zorg diensten. In totaal gaat het om 5.000 zorglocaties en een veelvoud van zorgprofessionals. Daarmee is E-Zorg we het grootste onafhankelijke zorgnetwerk van Nederland.

Tip: bekijk hiernaast de korte video voor meer informatie.

Neem contact op voor meer informatie

Altijd online, altijd doorwerken

Vaste verbinding met een 4G back-up

Zonder internetverbinding kan een moderne huisartsenpraktijk niet functioneren en daarom is het belangrijk altijd verbonden te blijven. E-Zorg biedt daarom bij elke verbinding een 4G backup. Indien de vaste verbinding uitvalt, wordt automatisch en direct overgeschakeld op de mobiele verbinding en kunt u ongestoord doorwerken. Deze back-up verbinding is net als de vaste verbinding afgesloten van het openbare internet en daarmee dus net zo veilig.

Heeft u al een goede verbinding maar nog geen back-up geregeld, naam dan contact op en onderzoeken we graag de mogelijkheden voor u.

Ik wil altijd online blijven

Project of vraag over bestaande verbinding?

Huisartsentelefonie ondersteunt u ook hierbij

We vinden het belangrijk écht verder te helpen. Naast advies over nieuwe aansluitingen, ondersteunen we dan ook graag bij bestaande E-Zorg verbindingen. Gaat u verhuizen of uitbreiden, dan geven we graag ons eerlijke en duidelijke advies en helpen we u aan de juiste aansluiting.

E-Zorg verbinding traag? De afgelopen jaren zijn mogelijkheden voor snel internet sterk toegenomen, dus het heeft zin om na verloop van de tijd eens een evaluatie te doen wat nog nodig is en wat nog mogelijk is.

Kortom, laat het weten als u vragen heeft over de E-Zorg verbinding en bij Huisartsentelefonie helpen we u graag verder.

Stel hier uw vraag

088-4555505 op werkdagen 8.00-17.00

Copyright 2023 | Privacyverklaring | Huisartsentelefonie is onderdeel van Viritel BV - KvK 55533949