Skip to content
Alle berichten

Mobiele netwerk back-up voor huisartsen en de zorg

Als huisartsenpraktijk is een betrouwbare en stabiele internetverbinding essentieel. Maar wat nu als er werkzaamheden zijn aan uw vaste verbinding of er sprake is van een storing? Ook in deze gevallen zorgen wij er in samenwerking met E-Zorg voor dat u uw werk gewoon kunt blijven doen. De mobiele back-up zorgt er namelijk voor dat u altijd online blijft, ook als de vaste verbinding uitvalt. Hoe het werkt? Wij gingen met Frank van Rijn, directeur van E-Zorg, in gesprek.

De voordelen van een netwerk back-up

Werkzaamheden aan het vaste netwerk of een (lokale) storing kunnen er zomaar voor zorgen dat uw vaste internetverbinding niet beschikbaar is. En dan blijkt hoe afhankelijk we zijn van online gegevens: uw agenda is niet inzichtelijk en u kunt niet inloggen in het Huisartsen Informatie Systeem. Kortom, u kunt uw werk niet (volledig) uitvoeren. Frank vertelt: “Gelukkig kunnen we dit eenvoudig voorkomen. E-Zorg is het grootste onafhankelijke zorgnetwerk van Nederland en met onze netwerk back-up zorgen we ervoor dat uw huisartsenpraktijk altijd online blijft.”

Dat betekent:

  • Soepele overgang. Wanneer uw vaste verbinding om wat voor reden dan ook niet beschikbaar is, neemt de back-up het automatisch over. Wanneer de storing voorbij is, schakelt de router weer terug naar het vaste netwerk.
  • Beveiligd netwerk. Alle communicatie blijft binnen de beveiligde omgeving van het E-Zorg netwerk. “Ons netwerk is fysiek volledig gescheiden van andere netwerken, zoals het openbare internet, en biedt daardoor optimale beveiliging en betrouwbaarheid”, vertelt Frank.
  • Snelheid en stabiliteit. De 4G back-up zorgt voor een snelle en stabiele verbinding waarmee u de reguliere werkzaamheden binnen uw huisartsenpraktijk kunt blijven uitvoeren.

Een verbinding waar u op kunt vertrouwen

Wist u dat wij de mobiele back-up standaard leveren wanneer wij de verbindingen voor uw huisartsenpraktijk regelen? Meino Kalwij, oprichter van Huisartsentelefonie: “Onze diensten zijn erop gericht dat u zich kunt focussen op uw belangrijkste taak: goede zorg leveren. Dat betekent onder andere een betrouwbare telefoon- en internetverbinding. Dankzij de unieke back-up service van E-Zorg zorgen we er samen voor dat onze klanten altijd bereikbaar én online blijven.”

Kortom, onze samenwerking met E-Zorg biedt u de zekerheid van een veilige verbinding voor uw praktijk, met de aanvulling van helder advies en de korte, persoonlijke lijnen van onze dienstverlening.

Meer weten over de mobiele back-up voor uw huisartsenpraktijk?

Plan dan nu eenvoudig een afspraak in. Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt contact met u op. Wij horen graag meer over uw wensen en vertellen met plezier over het back-up systeem voor uw huisartsenpraktijk.