Skip to content
Alle berichten

Herhaalrecepten eenvoudig en efficiënt met Voicemail Plus

Voor huisartsenpraktijken is het handig om ingesproken berichten te ontvangen voor
bijvoorbeeld herhaalrecepten. Voor de patiënt is dit echter niet altijd makkelijk en zo is niet
elk ontvangen bericht volledig of duidelijk. Hiervoor is er nu een waardevolle oplossing:
Voicemail Plus van Aurora teleQ. Dit innovatieve systeem biedt een gestroomlijnde ervaring
voor zowel u als uw patiënten.

Wat is Voicemail Plus?

Voicemail Plus overstijgt de traditionele voicemails. Het is een geavanceerd systeem waarmee u gerichte vragen aan uw patiënten kunt stellen. Met meerdere eenvoudige vragen, die de patiënt één voor één kan beantwoorden, stroomlijnt Voicemail Plus uw communicatieproces op een unieke manier.

Hoe werkt het?

Stel u voor dat u herhaalrecepten, afspraken annuleren, of uitslagen opvragen via ingesproken berichten afhandelt. In plaats van een lange monoloog van de patiënt te vragen, kunt u nu met Voicemail Plus specifieke vragen stellen die de patiënt beantwoordt. Hierdoor kunt u alle informatie verzamelen die nodig is voor een vlotte en accurate opvolging.

Bijvoorbeeld, als een patiënt een herhaalrecept nodig heeft, kunt u een-voor-een vragen om de naam, geboortedatum en het type medicijnen. De assistente hoort bij het uitluisteren een compleet bericht per patiënt met alle ingesproken onderdelen, wat de efficiëntie van het verwerken van herhaalrecepten aanzienlijk verhoogt. Ook ingesproken berichten voor bijvoorbeeld het annuleren van afspraken, biedt deze techniek voordelen.

Voordelen van Voicemail Plus

  • Efficiëntie: Bespaar tijd door gerichte vragen te stellen en patiëntreacties te bundelen.
  • Nauwkeurigheid: Verminder fouten en verwarring door gestructureerde informatie te verzamelen.
  • Patiënttevredenheid: Bied een handige manier voor patiënten om hun behoeften en informatie te communiceren.
  • Flexibiliteit: Gebruik de oplossing op meerdere plekken in het systeem en ontdek nieuwe optimalisatiemogelijkheden.
  • Up-to-Date Technologie: Profiteer van geavanceerde technologie voor een toekomstbestendige praktijk.

De inspiratie achter Voicemail Plus

Nicole Hendriks, directeur van Aurora teleQ Nederland, deelt waarom Voicemail Plus is ontwikkeld:

"In onze nauwe samenwerking met huisartsenpraktijken door heel Nederland merkten we een groeiende behoefte aan een efficiëntere en gestructureerdere manier om telefonische communicatie af te handelen, met name bij herhaalrecepten. Voicemail Plus is ons antwoord op deze uitdagingen, ontworpen om de communicatie tussen huisartsen en patiënten te verbeteren. De eerste gebruikers zijn erg enthousiast. We zijn er dan ook van overtuigd dat deze oplossing ook uw praktijk zal helpen om efficiënter te werken en een betere patiëntervaring te bieden."

Aan de slag met Voicemail Plus

Als u geïnteresseerd bent in het integreren van Voicemail Plus in uw praktijk, neem dan contact op met ons team voor persoonlijk advies en ondersteuning bij de implementatie.

Voicemail Plus is een integraal onderdeel van het terugbelsysteem. Als uw partner in huisartsentelefonie staan we klaar om u te ondersteunen bij het verbeteren van uw zorgcommunicatie. Maak een belafspraak om de mogelijkheden te bespreken en samen te ontdekken wat het beste werkt voor uw praktijk.