Alternatief voor uw ISDN netwerk

Het enige echte veilige alternatief voor ISDN

Per 1 september 2019 stopt KPN met het ISDN netwerk. Inmiddels is de techniek achter ISDN verouderd en zijn er veel betere en goedkopere alternatieven.
ISDN oftewel (Integrated Services Digital Network) is in de jaren 90 ontwikkeld en werd erg populair vanwege betrouwbare telefoonverbindingen en goede geluidskwaliteit. Alternatieven zoals Internet telefonie (VoIP) zijn inmiddels net zo aantrekkelijk en vaak voordeliger. 

Wat betekent dit voor uw praktijk?

Wanneer uw praktijk nog gebruik maakt van ISDN is het belangrijk om tijdig actie te ondernemen en een betrouwbaar en veilig alternatief te zoeken. Het verschilt per situatie wat de beste telefonie-oplossing is voor jouw onderneming. Een snelle overstap van ISDN naar KPN VoIP levert niet altijd de beste toekomstvaste oplossing. Het inwinnen van advies op maat voor de beste oplossing is dan ook essentieel. Zeker bij huisartsenpraktijken waar een afgesloten en beveiligd netwerk een must is.

Vertel mij meer

Advies op maat

Huisartsentelefonie gelooft in het leveren van de beste service door persoonlijk contact. Wij komen graag langs voor een op maat gemaakt advies. Ons traject tot samenwerking is eenvoudig en transparant.

Neem direct contact op


1. Adviesgesprek

Na telefonisch contact volgt er een gesprek met een van onze adviseurs. Tijdens dit gesprek worden uw wensen geïnventariseerd, bekijken wij de huidige technische situatie en geven wij een toelichting op de telefooncentrale en de mogelijkheden.  

2. Offerte

Bent u enthousiast? Dan ontvangt u van ons een volledige en op maat gemaakte offerte ter goedkeuring.

3. De details bespreken

Indien gewenst volgt er een tweede gesprek met onze adviseur om de offerte door te nemen en al uw vragen te beantwoorden. Dit kan telefonisch of ter plaatse.

4. Installatie telefooncentrale

Gaat u ervoor? Dan kunnen we echt aan de slag gaan! We stellen uw telefoonsysteem en alle toestellen vooraf volledig in en komen vervolgens naar uw praktijk om deze te plaatsen. Na een uitgebreide uitleg kunt u het systeem direct gebruiken en bent u zonder onderbreking direct bereikbaar via Huisartsentelefonie.

5. Finetunen

Vroeg of laat zijn er zaken die u net even iets anders wilt inrichten dan eerder bedacht. Huisartsentelefonie is zeer flexibel en we kunnen zowel kleine als grote zaken voor u aanpassen, uitbreiden en omzetten, vrijwel altijd op afstand.

088-4555505 op werkdagen 8.00-17.00

Copyright 2023 | Privacyverklaring | Huisartsentelefonie is onderdeel van Viritel BV - KvK 55533949